cek dh smpai

salam..alhamdulillah dh dpt cek dr nuffnang 

(x byk, jgn rompak)

mcm biasa masuk tabung baby...boleh le jugak tmbh2 wat beli brg2 baby nti...tq nuffnang...tgu nk cashout kali ke-2 plak...bila la agaknya ya?...daaa

status glitterati jadik ahli biasa??...

salam...terkejut bukan kepalang arini (huhu, kepalang tuu)..tetibe jenguk nuffnang pg ni tgk2 status jd ahli biasa...


dh tak glitter la blog aku...terus jd gelap gelite...huhuhu...psaipa eh?..aku ni bukan tau sgt psai ni...mmgla folower tak ramai, entry pun tak menarik tp takkan tu sbbnya...bru je baca blog cik epal tentang keterujaan dia tadi...aku plak yg dirundung malang...rezki org tak sama kan...takpela, tp perlu ke aku menulis kpd nuffnang tentang situasi ini...tp mcm wat malu jer...org lain takpela nk komplen, earning riban2...herm...tgkla cemana nti...sabo je la...daaa

hannah belajar merangkak

salam...hannah dh 10 bulan lebih, entry sblum ni citer dia dh leh duduk...now ada vid dia belajar merangkak...vid ni ada la dlm 2 mgu sudah...skrg ni dh laju dah pun...jom kite tgk budak comey itu....

video
kalau dpt dgr background audio die bunyi hujan lebat siap ada guruh lg.....daaaa


akibat kemalasan dan kelupaan

salam...huhuhu..dh masuk mac, tetibe tringat 1 entry x update lg...entry psl 1 peristiwa yg penting dlm keluarga kami...tentang pernikahan my SIL...sori pja, sjak2 ni k.jang jadi malas n lupa...maklumla tgh excited nk tgu org ke3 nih...hehehe...tp rasanya xyah citer lelebih kot...kite layan gambo je la...

gambar 1st harusla dgn tuan punya blog yer....

pernikahan my SIL dgn jejaka idamannya berlangsung pada 11 feb aritu...

dgn jejaka idamannya, Farid

dgn mak ayah 

dengan mama ayah Farid 

semoga perkahwinan mereka kekal bahagia hingga ke akhir hayat...tabah menghadapi segala rintangan maklumlah PJJ...sabar melalui dugaan...akhir kata, jadi isteri yg baik dan solehah k...miss u, x sabar tgu raya...leh raya ramai2...baby pun keluar time raya nanti....daaaa


 
Puan Anna's Love Zone Blog Design by Ipietoon