menu idamanku

salam..arini dh 11 ramadhan so dh 11 hari kita berposa kan? (alhamdulillah, x tinggai lg)..sat je kan?...tinggal 18 hari lg utk kita meneruskan ibadah ini...(hehehe, tiba2 feling mcm zmn knk2 dlu kira brapa ari lg nk raya)..hehehe...entri ni bertujuan untuk membuat list bebrapa menu yg menjadi idaman aku dan akan aku request pd mak ku, xdernye aku nk wat sndiri, x sdp mcm mak buat...kikiki...antaranya:

1) PAITEE @ TOP HAT

2) NASI ULAM

3) BOTOK-BOTOK

4) LAKSA JOHOR

5) NASI HUJAN PANAS

turutan di atas adalah mengikut apa yg aku nk mkn dulu k...gambar di atas semua ambik kat uncle Goog..ada lg sebenarnya tp biarla aku pendam dlu...wah...lapo lak citer pasai makanan...korang lak cemana?..apa menu idaman korang... 



--------------------------------------- 
 
---------------------------------------

4 comments:

zuhaiza's cheese tart said...

hebat2 blaka...aku teringin gak tgk

puan anna said...

sbb hebat tu yg jd idaman...xtau mak aku nk layan ke x...

asy faro said...

nampak menyelerakan...

puan anna said...

mmg menyelerakan...yummm

 
Puan Anna's Love Zone Blog Design by Ipietoon